bogozd ki !

Miről szól a blog ? ,Jó kérdés , nem tudom ,talán rólam ,talán arról hogy mit gondolok és érzek ,amit nem merek mondani ,mert úgy csak értelmetlen hablaty lenne ,ki tudja? lehet hogy csak egy kitalát szemény ,lehet ,csak egy mese az egész .szégyen vagy mi fene . .

Friss topikok

Linkblog

HTML

mai muzsika

2008.01.14. 16:27 | üresen álló | Szólj hozzá!

A tegnap nap kimaradt ,de elég szánalom lett volna amit beírok úgyhogy ne is sajnáld.A mai se volt  ám ,jobb .. még a tegnapi nap emlékeibe kotorászok és próbálom feleleveníteni az a pillantatot amikor is megláttam a kedvenc spongyababos fiú adatlapján hogy kapcsolatban ..nem ő nem lehet kapcsoltaban,pedig de , ez van .elég szar érzés volt  ,nah mindegy is ,a myvipes klubbomba pedig a csilalgszemű kezdett el bekavarni ,kurvára elegem van belőle ,ugyais a volt pasimmal kzdett el haverkodni ,hát gratulálok ,bazmeg és a klubomba traktálja ezzel az emberkeket. ehehe hát fasza mondhatom, amúgy suliba nem olt semmi gáz  ,megelsz a 4 es átlag ez a lényeg  ,és ott lebeg a mondád is majd év végére.. megyek sítáborba is , ami szintúgy fazs lessz ,de amúgy tényleg ,nagyon fain , bérletünk sílécet ,amiről már előre el is dönöttem hogy elolpom ,vagyis hogy nem viszem vissza .pff .. nah enynit rólam .
Amúgy megint 30 y a téma nálam ,hallgaotm a bogozd ki-tDrága nórim taálta egy vidám számot és benyomta nekem youtubon ,és iylen iduló szám a szalgatűzőről :D
Ja ha még nem mondtam volna kedvenc bartánőm összejött egy 17 éves sráccal aki most járja a hetedik osztályt :D:D gratulálok ,azért meglehet az értelmi szint is mi ? ... nah de ne is szólj szálj ,mert nekem még olyan pasim sincs mit ez , . pff... jólvan bazz szar érzés látni hogy b.nőm meg az ő b.nője beleírták a nevüket a törikönyv kellős közepébe alá meg a forevör and evör az aktuális pasival ..jólvan irigy picsa vagyok ,kit érdekel ekll ilyen is..a mai világba

Címkék: zene élet nap lélek érzések őszinte

A bejegyzés trackback címe:

https://russian-geisha.blog.hu/api/trackback/id/tr69297139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása