bogozd ki !

Miről szól a blog ? ,Jó kérdés , nem tudom ,talán rólam ,talán arról hogy mit gondolok és érzek ,amit nem merek mondani ,mert úgy csak értelmetlen hablaty lenne ,ki tudja? lehet hogy csak egy kitalát szemény ,lehet ,csak egy mese az egész .szégyen vagy mi fene . .

Friss topikok

Linkblog

HTML

unalmas délután egy lusta ...

2008.02.04. 17:33 | üresen álló | Szólj hozzá!

hétfő délután ,vagy inkább már kora este .. csak ülök a szobámba és boxeres nyaklábcot késítek ,.ma kornán akartam kelni ,de a tegnap átszúrkált fülem nem hagyta  , ráfeküdni is nehéz volt. Negyedike van . még hat nap ,hat nap és kerek egy éve lesz annak hovgy összejöttünk ,miylen lenne vajon ha még együt lennékn ,akkor lenne az első egy éves évfordulónk  szép lenne  ,de  mégis örülök hogy már vége ... azt hiszem túl tettem mamgam rajta teljes mértkékben .miközben a myspace barátaim ,képit nézegettem ,arra gondlotam ,mi lenne ha a stílusban leginkább hozzám illő levetett deszkás  csávóval kezdenék el valamit  ,de ebből úgysem lesz semmi ... még egy pár zrinyis este  és  jobban megismerem ,vagy ki tudja  ,... ez még a jövő zenéje és nem egy hétfő délutánra való gondolat

Címkék: élet nap lélek remény új érzések őszinte

A bejegyzés trackback címe:

https://russian-geisha.blog.hu/api/trackback/id/tr61325145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása