bogozd ki !

Miről szól a blog ? ,Jó kérdés , nem tudom ,talán rólam ,talán arról hogy mit gondolok és érzek ,amit nem merek mondani ,mert úgy csak értelmetlen hablaty lenne ,ki tudja? lehet hogy csak egy kitalát szemény ,lehet ,csak egy mese az egész .szégyen vagy mi fene . .

Friss topikok

Linkblog

HTML

szépjóestét

2008.01.26. 00:54 | üresen álló | Szólj hozzá!

hát szép is ,volt meg jó is volt ez az este ,zriniyi söröző a feeling helye  ,... már kicsit későre jár at idő és az egyetlen sörtől amit megittam kavarog is a gyomrom ..enni kéne valamit... de inkább elmesélném mi is történt ma  ..nos  a kedves személy ,a nevezzük csak a tetkósnak ,ottvolt zrniyibe  , az emo fejű emberke pedig wáhh nah tőle dobtam egy hátast amilyen jó lett a haja ... holnap ismét találkozunk ,és elvileg honlap a horoszkópos hókusz pókusz szerint szerelem várható ,hát ki tudja  ... nah eűde erről inkább honlap ejtenék szót ..és mára be is fejezném a szép esténk volt ,lesz és van -t

Címkék: élet nap remény érzések őszinte

A bejegyzés trackback címe:

https://russian-geisha.blog.hu/api/trackback/id/tr39311921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása