bogozd ki !

Miről szól a blog ? ,Jó kérdés , nem tudom ,talán rólam ,talán arról hogy mit gondolok és érzek ,amit nem merek mondani ,mert úgy csak értelmetlen hablaty lenne ,ki tudja? lehet hogy csak egy kitalát szemény ,lehet ,csak egy mese az egész .szégyen vagy mi fene . .

Friss topikok

Linkblog

HTML

kész lesz

2008.01.16. 18:48 | üresen álló | Szólj hozzá!

A csomagom kész van a küszöbön áll..illetve már az autóban van a léctől kezdve minden ,a hajvaslm azért becsempésztem a táskám mélyére.Ma megvettük az új gatyám is ,fántásztikus.a kedvenc barátnőm megint osztja hogy hogy útálja az egyik legjobb barját amiért leparasztozta az újdonsült pasiját . . pff hát ha egyser az bazze akkor mint monjdon szerencsétlen kölök ,nem ? ..mindegy nem az én dologm nem is avatkozok bele ... holnap sítábi ,és nem lesz ki mellet üljek a buszon ... bazzeg leszarom majd ülök egyedül ...zenét hallgatok ,monjduk egy kis hiperkarmát ,vagy nemtudom . .hiányzoni fognak anyáék ,már érzem ,meg a liebe more is  .. ő tényleg ... és a spongyabobos fiú is akivel nem lesz semmi ..csak kész lesz
· 1 trackback

Címkék: élet érzelem lélek remény őszinte

A bejegyzés trackback címe:

https://russian-geisha.blog.hu/api/trackback/id/tr79299964

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása