bogozd ki !

Miről szól a blog ? ,Jó kérdés , nem tudom ,talán rólam ,talán arról hogy mit gondolok és érzek ,amit nem merek mondani ,mert úgy csak értelmetlen hablaty lenne ,ki tudja? lehet hogy csak egy kitalát szemény ,lehet ,csak egy mese az egész .szégyen vagy mi fene . .

Friss topikok

Linkblog

HTML

vigyázz a madárra

2008.01.15. 18:44 | üresen álló | Szólj hozzá!

Én is vigáyznék már rá ,a spongyabobos fiúra mondjuk ,még minidg azt lesem hogy mi van az adatlpján és még mindig az hogy kapcsoltaban...szomorú vá tesz ez , néha úgy érzem hogy kiírnám msn.re a nevét és hogy ő is kiírná az enyémet és boldogok lennénk mi ketten..de nem .ez nem így lesz ,ez nem így van ... sajnálom..kersnem kéne valaki mást ,de nicsn hozzá több erőm ..elfogyott.. elég volt.. nem jön ez össze nekem ,nem az én műfajom ,vag mi ... holnap után sítábor ..ma volt az utoldó dítáori megbeszélő és elégedetten nyugtáztam hogy azért nem utál mindneki a részteveők közül .. ez jó hír ,remek. sígatyát még mindenesetre kell szeznem ,mert ,nem hinném hogy a két évvel ezelötti egyáltalán még feljön a hátsó fertályamra,vagy ha fel is jönne nem repedne -e el az első esés után ..nah ,e közben beírtak néhányan ,hogy segííts meg hasonlók úgyhogy még kicsit fontos vagyok a segítségre vágyóknak ,úgyhogy megyek is

Címkék: zene élet nap érzelem remény érzések őszinte

A bejegyzés trackback címe:

https://russian-geisha.blog.hu/api/trackback/id/tr69298720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása