bogozd ki !

Miről szól a blog ? ,Jó kérdés , nem tudom ,talán rólam ,talán arról hogy mit gondolok és érzek ,amit nem merek mondani ,mert úgy csak értelmetlen hablaty lenne ,ki tudja? lehet hogy csak egy kitalát szemény ,lehet ,csak egy mese az egész .szégyen vagy mi fene . .

Friss topikok

Linkblog

HTML

báli-belépő

2008.01.11. 14:43 | üresen álló | Szólj hozzá!

Ma kérem az lesz , bál ,szalagtűző.este fel taálkozunk a barátőnökkel ,és aztán party ,de nem egészen a suli féle buliban ,hanem , megyünk zrinyibe aztán csatlakozunk a bmx-es bandához, hát arra is kiváncsi leszek ,ma összefutottam a leghelyesebb bmx-es csávókával,aki bizott ,a kis bizony nem vett észre ,megint bicózgatott a kis bukósiakjában..áh az egy jó pasi..a kis danika ..szó szerint kicsit ,ugyanis ,15éves ..soKK hogy egy iylen jó pasi csak 15 éves legyen .. hát mindegy .. nem sokára kell mennem készülődni ,kihozni magmamból vlami használhatót ...

Címkék: élet nap lélek érzések

A bejegyzés trackback címe:

https://russian-geisha.blog.hu/api/trackback/id/tr95293446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása