bogozd ki !

Miről szól a blog ? ,Jó kérdés , nem tudom ,talán rólam ,talán arról hogy mit gondolok és érzek ,amit nem merek mondani ,mert úgy csak értelmetlen hablaty lenne ,ki tudja? lehet hogy csak egy kitalát szemény ,lehet ,csak egy mese az egész .szégyen vagy mi fene . .

Friss topikok

Linkblog

HTML

még fényt

2008.01.08. 16:12 | üresen álló | Szólj hozzá!

Vagy inkább egy egész napot... ami ma elég könnyű volt  ,délután pedig korizni mentünk ,csuszka a jégen ,jó móka ha az ember tudja ,nah én nem tudok . . de azért a móka megvolt.Aztán hazafel már kicsit fájdogált a lábam,de ki lehetett bírni .Anutámmal kikocsiztunk teszkóóba vettünk fincsi főzit meg kaját ,aztán go haza .ma is megvettem a szokásos kis tetoválós újságom és a jó öreg bravóból pedig ismét elolvastam a boldogéletvár rád horoszkópomat és leültem a gép elé kicsit zeét hallgatni. beck zoli bácsi énekli hogyágyéktól szívig és van benne valami amiért ezt a számot minden nap meg kell hallgatonom ,és meg is hallgatom...nem hárommal végez hanem az egyel az egyel ,vagy hogy nem a válaszok nőnkem meg olyan nagyon hanem az élet lesz egyre nagyobb vandon és hogy egy másikba kéne msot átmenni, fűbe kapaszkodva vagy fával átevezni .. hát ez nagyon igaz rám.. nekem is ki kéne már evezni ebből a hülye hangulatból .. de nem tudok ,még nem megy..majd idővel ,,még kell egy kis idő még kell pár nap ...jó pár nap

Címkék: zene élet lélek remény érzések őszinte

A bejegyzés trackback címe:

https://russian-geisha.blog.hu/api/trackback/id/tr45289631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása