bogozd ki !

Miről szól a blog ? ,Jó kérdés , nem tudom ,talán rólam ,talán arról hogy mit gondolok és érzek ,amit nem merek mondani ,mert úgy csak értelmetlen hablaty lenne ,ki tudja? lehet hogy csak egy kitalát szemény ,lehet ,csak egy mese az egész .szégyen vagy mi fene . .

Friss topikok

Linkblog

HTML

kérdés

2008.01.02. 18:17 | üresen álló | Szólj hozzá!

megint azzal az emberkével besézlek akivel nem kéne ,aki miatt a tegnpa kirohanásom volt pfff szégyen és szánalom amit csinálok, de ez van ..megi teszek egy kis tüzifát a szívemben lobogó ,aprócska farakásra,... hadd lobogjon és felül csak a füstje jöjjön ki .. ma varrtam egy táskát és rájöttm hogy az vagy amit csinálsz vagyis most én táska vagyok és kinek fog tetszeni a táskám rajtam ,kívül és kinek fogok én tetszeni magmaon kívül ? furi .. ma levágom a hajam, megtépem kicsit és kivasalmom ,hogy beállhassak a vaslt fejűek díszpéldányai közé ...szép.. szánalom ez is ,de kéne már egy pasi ,meg fogok őrülni ,már lassan ,teljesen üres leszek ,mert anyire szerlems akarok lenni ,nem is az emberbe hanem a szerelembe leszek szerelmes tiszta petőfi feeling. ..de ez van ezt kell szertni ,megszokni vagy megszökni ,hülye plátói kérdések ,amiket nem lehet megválaszolni ...

A bejegyzés trackback címe:

https://russian-geisha.blog.hu/api/trackback/id/tr89282328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása